Чуда

259

Чудо: Мироточи гробот на свети Георгиј во Израел

Пред два дена, на фејсбук страната السيد المسيح, која презентира содржини од животот на Православната Црква од арапскиот свет, се појави видео запис, на кој јасно се гледа мироточење на резбаната надгробна плоча, со…

d181d182d0b0d180d0b5d186-d0bfd0b0d0b8d181d0b8d0b9-d0b8-d0b4d0b5d182d0b8

Спасувањето на мојот шестгодишен син

Парохискиот свештеник од село Керасја во регионот на Неа Миханиона, недалеку од градот Солун, свештеникот Христос Цандалис, татко на девет деца, сведочи: