Чудо: Мироточи гробот на свети Георгиј во Израел

Пред два дена, на фејсбук страната السيد المسيح, која презентира содржини од животот на Православната Црква од арапскиот свет, се појави видео запис, на кој јасно се гледа мироточење на резбаната надгробна плоча, со ликот на светиот великомаченик Георгиј Победоносец, во Лида, Израел. 

Видеото можете да го погледнете Тука