Издавачка дејност

Епархиско списание „Вистина“ бр. 94

Епархиско списание „Вистина“ бр. 93

ДУХОВНАТА ДОКТРИНА НА СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ – Митрополит Петар (Каревски)

korica-1-copy

ДУХОВНАТА ДОКТРИНА НА СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ – магистерски труд на Митрополит Петар Каревски

Животот на Светиот Владика Јован Максимович, новиот Чудотворец

sveti-jovan-korica-final_1-copy

Животот на Светиот Владика Јован Максимович, новиот Чудотворец

Пелагонитиса / бр 21-28

koricanapred

ПЕЛАГОНИТИСА бр. 21-28 / 2009-2016

Свештеници маченици – м-р Билјана Петковска

 

svestenici-machenici

СВЕШТЕНИЦИ МАЧЕНИЦИ Репресијата над македонското домородно свештенство по Втората светска војна –  м-р Билјана Петковска

Епархиско списание „Вистина“ бр. 91

Епархиско списание „Вистина“ бр. 90

Чаша Христова – Свети Игнатиј Брјанчанинов

Запознавање со Евангелието