Старец Пајсиј Светогорец

d181d182d0b0d180d0b5d186-d0bfd0b0d0b8d181d0b8d0b9-d0b8-d0b4d0b5d182d0b8

Спасувањето на мојот шестгодишен син

Парохискиот свештеник од село Керасја во регионот на Неа Миханиона, недалеку од градот Солун, свештеникот Христос Цандалис, татко на девет деца, сведочи: