отец Серафим Роуз

pocket_watch__eleven_o_clock_2a981b7a05b6d260fcb282a635f092de

Дванаесетте знаци за крајот на светот

  „Подоцна е од што мислите“ Јеромонах Серафим (Роуз) од Платина (1982) Никој човек не знае кога ќе дојде крајот на светот. Навистина, часот за крајот на светот, не беше објавен од страна…