Духовден – Мало Повечерие во храмот „Света Троица“, во Буковски Ливади

На 23.10.2024 г., празнувајќи ја Светата Педесетница (Слегувањето на Светиот Дух врз Апостолите), Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар отслужи Мало Повечерие во храмот „Света Троица“, во Буковски Ливади – Битола.