Љубов

anyone-can-be-cool-but-awesome-takes-practice-zero-dean

Непристоен предлог

„Пробајте заеднички живот пред брак, за да не згрешите со изборот“. Пробајте „како сите нормални луѓе“. Призив-измама, која упорно ни ја предлага овој свет.

Love_Creative_Photography_c2560x1600

Со малку љубов, голема среќа – Свештеник Павел Гумеров

Кога сме биле заљубени, заради своите љубени сме биле подготвени на сѐ: сме говореле еден на друг пријатни и убави зборови, сме подарувале подароци, сме одделувале многу време и внимание едниот на другиот-…