мултимедија

dima.pomashi.rukoy.mame

Помнете ги вашите ближни!

Царството Божјо ни се нуди, и без присилување никој не го добил. Треба да ги носиме тешкотиите еден на друг, а за тоа, барајте од Господа трпение. Старец Јосиф Оптински

images

„Петровденска радост“ – The Reborn of Byzantium

По повод утрешниот празник, споменот на светите апостоли Петар и Павле,