„Петровденска радост“ – The Reborn of Byzantium

По повод утрешниот празник, споменот на светите апостоли Петар и Павле,

Ансамблот „The Reborn of Byzantium“ деновиве го издаде својот нов видео спот насловен како „Петровденска радост“. Песната ја изведува Андреј Р. Иваноски, музиката и видеото е на Глигор Кондовски, а текстот на Виолета Иваноска.

Повеќе, види тука: ВИДЕО : „Петровденска радост“ – новиот спот на ансамблот „The Reborn of Byzantium“