Изложба на Икони на иконописците Соња и Златко Лечковски

На 29.06.2017 г., во Магазата во Битола се одржа изложба на православни икони изработени од младите иконописци Соња и Златко Лечковски. 

Годините макотрпна и посветена работа, постојано ќе раѓаат нови плодови, кои го красат живот како на оние кои се трудат, така и на луѓето околу нив.

Бог да го умножи нивниот труд и сили, за и понатаму да Го слават Неговиот пречист образ, кој се одразува во сите Негови светии.

100_0450 100_0463 100_0475 DSC_0025

ПРЕМИНИ КОН ГАЛЕРИЈА