Одлука од Светиот Архиерејски Синод на МПЦ-ОА

Одлука од САС на МПЦ-ОА, во врска со црквата „Свети Димитриј Солунски“ Волонгог, Нов Јужен Велс. Оригиналниот документ можете да го спуштите тука:

Odluka na SAS br 142