Интервју

a5feeddfe547a3589bbd5066876fd8e2

За споменот на Новомачениците и Исповедниците

Интервју со Епископот Троицки Панкратиј, претседател на Синодалната комисија за канонизација на светиите, свештено-игумен на Спасо-Преображенскиот Валаамски манастир.