„Откровение во бои“ – изложба на икони во Ресен

На 25.07.2016 г., (Понеделник), со почеток во 20.00 ч, во просториите на Домот на Културата „Драги Тозија“ во Ресен, ќе се одржи отворена изложба на икони на иконописците Златко и Соња Лечковски.

Покровител: Градоначалникот на општина Ресен, д-р Ѓоко Стрезовски.

Поддржано од Министерството за Култура на Р. Македонија