Вторник, 28 Јули, 2015

Мој братски совет: не паѓајте во очајание дури и во најочајните ситуации. Болката во душата е неотстранлива, но од таа болка се раѓа силата на молитвата. Воздишките од длабочината достигнуваат до височината на вечноста.

Архимандрит Софрониј Сахаров