Недела на слепиот – на кафе со сестра Васа

Накратко, за нашето слепило, од Адам до Ајнштајн, ќе слушнеме во десетминутното видео, На кафе со сестра Васа, во Виена.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZrNq4T8cLuw[/youtube]