„Свето Писмо“ – бесплатна апликација за Андроид

Од денес за корисниците на Андроид уредите е достапна апликацијата „Свето Писмо“ – на македонски јазик, во изработка на манастирот „Воведение на Пресвета Богородица Елеуса“. Апликацијата ги содржи сите книги од Стариот и Новиот Завет. За користење на Светото Писмо не е потребна активна интернет конекција. Апликацијата може да се инсталира на уреди кои имаат минимум верзија 4.0 Android.

app290920148

app290920149

app2909201410

app2909201411

app2909201412

svetopismo30092014

Преземено од МПЦ-OA