време

preview-650x341-98-1457959353

Што би направиле, кога секој ден би добивале по 86 400 долари?

Ако секое утро ти даваат по $ 86 400, под услов да го потрошиш за еден ден, а неискористениот дел да ти се земе, што би направил со парите?

time

КОЈ ВЛАДЕЕ СО СВОИТЕ СЕТИЛА – ВЛАДЕЕ СО ЦЕЛИОТ СВЕТ (Зошто имаме се помалку време)

Духовниот живот мора да биде насочен кон борбата за време. Во нашиот однос кон надворешното време од големо значење е доследноста и постоењето на ред при извршувањето на обврските. Ако нашиот однос кон…