Свештеници маченици

p1330956

Промовирана книгата „Свештеници маченици“ од м-р Билјана Петковска

На 13- ти октомври 2016 година, во храмот Рождество на Пресвета Богородица, во Скопје, се одржа промоцијата на книгата „СВЕШТЕНИЦИ МАЧЕНИЦИ“ од м-р Билјана Петковска, секретар на Православниот богословски факултет во Скопје.

svestenici-machenici

Покана за промоцијата на книгата „Свештеници маченици“ од м-р Билјана Петковска

Ни претставува особена чест да Ве поканиме на промоцијата на книгата СВЕШТЕНИЦИ МАЧЕНИЦИ Репресијата над Македонското домородно свештенство по Втората светска војна од м-р Билјана Петковска