Старец Пајсиј Олару

paisij olaru

ИСПОВЕД ПРЕД СТАРЕЦОТ ПАЈСИЈ ОЛАРУ

Се сретнав со старецот Пајсиј Олару за време на аџилак во манастирот Сихастрија и скитската област Сихла заедно со моите соученици и со мојот почитуван отец и професор Константин Галериу, којшто се покажа…