култура

theosis

Осврт на филмот „Обожение“

Тесни одаи, под суво лисје гробови. И очи две насолзени, по луѓе исти судбини. Вчера вечерта, со почеток во 20.00 ч., во Домот на Културата во Битола, се прикажа Пелагониската премиера на филмот…