Јереј-сан. Исповед на еден самурај

iereysan

Јереј-сан. Исповед на еден Самурај (цел филм со македонски превод)

Такуро Накамура, во крштението отец Николај (Кери-Хиројуки Тагава) – свештеник на Јапонската Православна Црква, во минатото професионален каратист, а сега – роден брат на главата на еден од влијателните јакуѕи кланови.

iereysan1

“Јереј-сан. Исповед на еден самурај“ – Киноагентство

  Во руските кина деновиве се одржува премиера на еден нов филм – драма од режисерот Егор Барано, „Јереј Сан. Исповед на еден самурај“ («Иерей Сан. Исповедь самурая»). Тоа е трогателна приказна за…