ГЛБТ

7652-600x353

Што е подобро: блуд или насилство?

10 АВГУСТ, 2015 Г. Сергеј Худиев – за лажната алтенратива и другите замки, кои ги поставуваат прекумерно ревносните „борци со гревот“.

42e63fa359d2e319e704a963415e4f04

Слаткари во Ирска осудени, зашто одбиле да направат геј-торта

Сопственици на слаткарница во Северна Ирска беа осудени, зашто откажаа да направат торта со натпис, кој повикува на признавање на геј браковите.