духовништво

10304570_1002243599790170_1866847485037087992_n

Духовното татковство е призив на секој христијанин – јеромонах Методиј Зинковскиј

Во името на Отецот и Синот и Светиот Дух Драги браќа и сестри, во денешното Евангелско четиво, кое го слушнавме на Божествената Литургија, Господ ги изобличува фарисеите. Од една страна, сите ние добро…