анегдоти

16708520_1403123189732144_2796913974730140098_n

Послушниот монах – Анегдота

Се жалел еден калуѓер, што игуменот најмногу него го оставал да ги чува овците, и во недела не можел да отиде да се причести. Игуменот му одговорил: – Браќата ќе се причестат за…

9nXOtSSoKEs

Полезно „Селфи“

„Тоа што ги навредува моите религиозни чувства, секој ден го гледам во огледало“ (ѓакон Андреј Кураев)