Известување

          Почитувани верници!
          Со Воскресна радост и голема почит, Ве покануваме да присуствувате на осветувањето на новоизградената манастирска Црква „Светиот Апостол Петар“ – во Смилево.

ПРОГРАМА

Сабота, 12 мај 2018 год.

17.00 часот – Вечерна богослужба

Недела, 13 мај 2018 год.

07.00 часот – Утрена богослужба

08.00 часот – Чин на осветување на храмот

09.00 часот – Света Божествена Литургија