Осветување на просториите на „Акомпласт“ – Прилеп

На 21.09.2017 г., Митрополитот Преспанско-пелагониски г. Петар, заедно со архиерејскиот намесник, протоереј-ставрофор Благоја Станкоски и игуменот Спиридон Поповски, изврши осветување на просториите на германската компанија „Акомпласт“ – Прилеп. 

 

Photo-9-22-17,-10-51-03-AM-(1) Photo-9-22-17,-10-51-05-AM Photo-9-22-17,-10-51-15-AM Photo-9-22-17,-10-51-34-AM

ПРЕМИНИ КОН ГАЛЕРИЈА

Повеќе: http://www.prilep.gov.mk/news/mk/germanskata-kompanija-akomplast-zapocna-so-rabota-vo-tirz–prilep/