НОВИ ИЗДАНИЈА на Преспанско-пелагониската Епархија

 

 

 

 

 

 

 

 

Почитувани, Ви ги претставуваме новите изданија на Преспанско-пелагониската Епархија: 

(Подетални информации за изданијата, може да погледнете на линковите прикачени на насловите на секое од нив).

koricanapred
Пелагонитиса / бр 21-28

 

svestenici-machenici
Свештеници маченици – м-р Билјана Петковска

 

korica-1-copy
ДУХОВНАТА ДОКТРИНА НА СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ – Митрополит Петар (Каревски)

 

sveti-jovan-korica-final_1-copy
Животот на Светиот Владика Јован Максимович, новиот Чудотворец

 

За да нарачате, пишете ни на:

 mitropolija.bitola@gmail.com