Група гости од ОУ Коле Канински во посета на Светата Митрополија

На 19.04.2017  г. во знак на благодарност до М. Петар за дадена донација за потребите на училиштето, во осета на Светата Митрополија беа група ученици, заедно со директорката и дел од наставничкиот кадар при ОУ Коле Канински – с. Буково, Битола. 

18034710_1516909921654723_1073048734_n 18035377_1516910234988025_883889154_n 18035468_1516910304988018_1495576842_n 18035716_1516910231654692_564316302_n