Излезе новото епархиско списание „8-ми Ден“/„The Eight Day“

Го приложуваме последниот број од епархиското списание на Австралиско-Новозеландската епархија „8-ми Ден“/„The Eight Day“, кое што излегува на секои три месеци.

8 den / The Eight Day

Известува: протоереј Глигор Киселинов
Преземено од: http://www.mpceanz.org.au/%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B5%D0%B7%D0%B5-%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BE%D1%82-%D0%B1%D1%80%D0%BE%D1%98-%D0%BD%D0%B0-%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D1%82%D0%BE-8-%D0%BC%D0%B8/