29 noemvri 2014

Никакви завети и правила не си земајте врз себе без одобрение од духовниот отец, со чиј совет еден поклон ќе ви донесе повеќе полза, отколку илјада своеволни поклони, во што да не се сомневате.

Преп. Анатолиј