затвор

seraphim_rose's_cell-196038

Православниот човек во затворот – отец Серафим Роуз

Во критична состојба, кога човекот е лишен од книги или од каква било надворешна потпора, може да се потпре на својот внатрешен „багаж“. Познавањето на законите и догмите не спасуваат. Треба да се стекне Христос во…