вредности

preview-650x341-98-1457959353

Што би направиле, кога секој ден би добивале по 86 400 долари?

Ако секое утро ти даваат по $ 86 400, под услов да го потрошиш за еден ден, а неискористениот дел да ти се земе, што би направил со парите?