Воин на Духот

Воин на Духот – отец Серафим Роуз

Излезе уште една електронска книга, во издаваштво на Преспанско-пелагониската Епархија. Книгата „Воин на Духот“, претставува зборник на Писма од блажениот еромонах Серафим Роуз, во кои се зборува за основите на христијанскиот, а со…