Видео

oNfSUh

Ако љубов немам… – Расказ

Се среќаваат двајца познаници. Едниот образован христијанин, другиот не. Учениот почнува да проповеда: – „Јас сум Патот, Вистината и Животот. Никој не доаѓа при Отецот освен преку Мене…“(Јн. 14)