свештеник Андреј Мизјук

cross-man-way

Патиштата Божји

Понекогаш ни е тешко. Навистина тешко. Не гледаме ниту одговор ниту светлина во тунелот, ниту некаков излез. И наоѓајќи се во оваа состојба на вознемиреност и конфузија и чувствувајќи  ја својата слабост и…