Ставови

Поддршка, Ставови и Мислења од Свештенството на Австралиско-Новозеландската Епархија за ставот на Синодот

На 21.10.2015 година, Епархиското свештеничко собрание на Австралиско-Новозеландската Епархија одржа седница, на која го изрази својот Став околу последната одлука на Синодот.