списанија

The Eight Day / 8-ми Ден

Излезе новиот 60-ти број на списанието на Австралиско-Новозеландската Епархија „8-ми Ден“, за месеците Јануари-Март, 2016 г.

naslovna

„Православен благовесник“ – труд на студентите на Богословскиот Факултет

„Православен благовесник“ е списание кое е плод на студентите при ПБФ „Св. Климент Охридски“ – Скопје. Исполнето со разновидна, современа и богословска содржина, ја истакнува жедта на студентите за повисоки дострели и стекнувања…