совети

Главните грешки кои ги прават верниците за време на постот

Епископ Јакутски и Ленски Роман: Да не бараме ублажување на постот и да не бидеме фанатици Ќе набројам две грешки, кои ги прават верниците за време на постот. Првата грешка е ставањето акцент…