соборна молитва

nativity

Архипастирско слово за Божиќниот пост – Епископ Григориј на Ниса

Славата да биде на нашиот Господ Исус Христос! Возљубени мои свештеници и народ Божји: Тешко е да се верува дека овој месец ja означува третата годишнина од моето ракополагање и востоличување како ваш…