семејно насилство

sinod bpc

Бугарската Православна Црква со Став против Истанбулската Конвенција

Неодамна, по македонските медиуми беше бегло спомнато за ратификацијата на Истанбулската Конвенција и од Парламентот на Република Македонија. Под превезот на заштита на правата на „жените и децата“, кои и сега ги предвидуваат…