Саем на книга

dAKCZ

Излезе првата бесплатна електронска книга, во издаваштво на Преспанско-пелагониската епархија

„Светите Отци – сигурен водич во вистинското христијанство“ од блажениот јеромонах Серафим Роуз, е првата електронска книга во издаваштво на Преспанско-пелагониската епархија.