рамнодушност

1335383549_iona-odesskiy4

Што заборавивме?

Премногу рано почнавме да се радуваме на „возродувањето на верата“ и премногу брзо заборавивме, дека погрешната вера и полоша и од безверието, и дека Христос не го распнале атеисти. Смислата на верата –…