протоереј Владимир Головин

golovin_431

Зошто се молиме на светителите? – протоереј Владимир Головин / Видео

Зошто и како ги упатуваме нашите молитви кон светителите, а не само директно на Бога, ни зборува о. Владимир Головин од рускиот град Болгар, познат проповедник и духовник, кој веќе 30 години со…