Протоереј Олег Стенјаев

bible

Како да го читаме Светото Писмо? – протојереј Олег Стенјаев.

На порталот православие.ру беше направена анкета за тоа, дали и колку често луѓето го читаат Светото Писмо. Во анкетата учествувале околу 2000 луѓе. И резултатите покажале дека од нив, една третина воопшто не…