Отец Александар Илин

aleksandar ilin

Да одиме по патот на љубовта – отец Александар Илин

Протоереј Александар Илин често го нарекуваат духовен преемник на свети Јован Кронштадски. Такви пастири, кои умееле со светлината на љубовта да ги покриваат недостатоците и грешките на другите, имало малку. Повеќето од нив…