обложување

20121102-bolesta-narechena-zavisnost-od-igrite-na-srekja-360

Игри на среќа и обложување

Игрите на среќа и објектите за коцкање се распространети во застрашувачки обем. На што се должи тоа? Одговорот е прост, бидејќи статистиката покажува, како од година во година растe бројот на зависниците од…