Несвети а свети

tihon-sk5

Промовирана книгата „Несвети, а свети“ од епископот Тихон Шевкунов (ВИДЕО)

На 4 октомври 2016 год., во просториите на НУБ „Св. Климент Охридски“ во Скопје, во свечена и срдечна духовна атмосфера се одржа промоцијата на македонското издание на книгата „’Несвети, а свети’ и други…