Љубовта Божја

siluan

За Љубовта Божја – Свети Силуан Атонски

Господ нè љуби толку многу, што не можеме ни да си претставиме колку. Го гледаме Крстот, и знаеме, дека Тој се распнал за нас и умрел во страдања, и притоа душата не може…