Ксенија Симонова

ksenija

Света Ксенија Петроградска – Песочен Филм на Ксенија Симонова

Нов филм на Ксенија Симонова „Света страница“ во спомен на Св. Ксенија Петербургска. „Јас многу ја сакам света Ксенија, таа е мојата светителка – вели Симонова – бескрајно го почитувам нејзиниот подвиг, нејзиниот…

54765487658-600x334

„Малечко чудо“ – песочна анимација на Ксенија Симонова

Специјално за 17 ноември, на Меѓународниот ден на предвреме родените деца (Ден на недоносените деца) Мајсторот за песочна анимација, Ксенија Симонова направи уште еден песочен филм, со наслов „Малечко чудо“.