Кизлјар

20-5

Во Кизлјар се збогуваа со невино убиените верници на Прочка

На 20.02.2018 г., во вторникот од Првата недела од Великиот пост, граѓаните на Дагестанскиот град Кизлјар се простија со жртвите од крвавата трагедија која се случи пред неколку дена, на Прочка. Во градот…